Poddavsnitt #16 – brobyggare mellan forskning och praktiskt inköpsarbete

I På tal om inköps höstavsnitt träffar vi Sven-Anders Stegare, som sadlat om helt till forskare på Handels efter en lång, gedigen och spännande bakgrund som inköpschef.
Häng med på Sven-Anders livsresa och karriär från studier på KTH via bl a Ericsson, IBX och SEB till dagens doktorandtjänst på Handels. Kanske förbluffas du, precis som vi, att världens största inköpskonferens genomfördes i år i Jönköping? Eller visste du det redan?

Sven-Anders reflekterar och delar generöst med sig av sina erfarenheter och lärdomar och uppdaterar oss alla om vad det forskas om inom inköpsområdet och hur Sven-Anders kommer arbeta för att samla inköpsforskningen i Sverige.

Lyssna här!
Artikel i UH24

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna