Poddavsnitt #15 – Jorden är rund – ett samtal om cirkularitet, logistik och samarbete

På tal om inköp önskar glad sommar med ett fullspäckat avsnitt om stora viktiga och aktuella ämnen såsom cirkularitet, globala försörjningskedjor, risker, sårbarheter, logistik, globalisering, compliance och geopolitiskt läge.

Våra logistikexperter, Anna och Mathias*), reflekterar över och delar med sig av erfarenheter med att jobba med hållbara lösningar, samarbete och logistik på global basis. De spanar om framtiden och ger oss hopp om att brister/kriser kommer leda till innovation, nytt tänk och hur vi kan se möjligheter i de utmaningar vi står inför.

För oss som jobbar med inköp och upphandling finns det mycket att lära av logistikområdet och våra två gäster. Så lyssna och bli inspirerad om tankar kring prissättning av hållbarhetsaspekter, återanvändning, samverkan, öppenhet och långa relationer samt varför vi måste komma ifrån just in time.

Lyssna här!
Artikel i UH24.

*) Anna Elgh är för VD Svenska Retursystem och Mathias Wideroth styrelseordförande/grundare av Scanlog.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna