Våra tjänster

ProSourcias tjänsteutbud är skräddarsytt för dig som är i behov av högkvalitativa inköpskonsulttjänster. Vi vänder oss i första hand till dig som arbetar som inköpschef eller kategoriansvarig, men även till dig som saknar inköpsavdelning. 

Vi erbjuder dig en snabb, prisvärd och bra lösning när du från tid till annan behöver support, förstärkning, hjälp, avlastning eller komplettering av specifik kompetens. Vi anpassar oss efter ditt behov och tar lika gärna mindre uppdrag som större åtaganden. Vi jobbar med alla branscher och är en av de få konsultbolag som har kunder inom både privat och offentlig sektor.

Läs mer om vad vi kan göra för dig under:

För inköpschefer

Vill du uppnå ännu bättre resultat för din inköpsavdelning?

Önskar du, att du ibland, kunde klona dig själv för att hinna med?

Vi har haft liknande roller som din och vet vilket ansvar, vilka krav och vilka utmaningar man kan stå inför samt hur dessa kan mötas upp och/eller överbryggas med vårt tjänsteutbud. 

Vi är ditt redskap/din allierad som hjälper dig att överträffa dina målsättningar.   

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan förstärka och avlasta din verksamhet vid arbetstoppar så att du ökar kapaciteten hos din avdelning och uppnår ett ännu bättre resultat.

 

För kategorichefer

Vi har gedigen kompetens och erfarenhet av kategoristyrning då vi arbetat som globala och nationella kategorichefer inom alla typer av inköpsområden, allt från råvaror, insatsvaror, emballage till Facility Management och andra indirekta inköpsområden.

Vi kan avlasta och förstärka inom alla delar av kategoristyrningsarbetet. Allt från att göra snygga spendanalyser till att ta fram faktabaserade förhandlingsunderlag så att du kan uppnå ett ännu bättre resultat för din inköpskategori.

Kategoristyrt inköpsarbete är ett strålande arbetssätt, men inte sällan underskattas dess komplexitet. Det kräver nya kompetenser, processer, mycket förändringsarbete och det är svårt att få in i det dagliga arbetet. 
 

För företag utan inköpsavdelning

Vill du:
  • Få koll på dina inköp?
  • Göra effektivare inköp?
  • Öka kvaliteten och lyfta inköpsarbetet?
  • Förbättra lönsamheten?
  • Minska risker?
  • Eller har du behov av  inköpskompetens?

Kontakta då oss eller läs mer här