Våra medarbetare

ProSourcia ägs och drivs av Helena Brynolfsson, tidigare koncerninköpschef med mer än 30 års erfarenhet av inköp från åtta olika företag/verksamheter.

Helena har lång erfarenhet av att bygga upp inköpsfunktioner i tuffa miljöer där struktur och kompetens inom inköp saknats. Hon är duktig på förändringsarbete och att utveckla strategier som levereras och implementeras i tid med ett utmärkt besparings- och effektivitetsresultat

Helena har studerat på tre universitet i tre olika länder och har bland annat en MBA i Supply Management från University of Bath. Hon är ofta anlitad som föredragshållare och utbildar regelbundet studenter.

Övriga 20 medarbetare har i genomsnitt över 20 års erfarenhet av inköp och har arbetat som inköpschefer, kategoriansvariga och inköpsanalytiker. Vi finns i Sverige, Danmark, USA och Tyskland.

För våra tjänster inom Purchasing Change Management och Lean Purchasing så arbetar Helena tillsammans med Per Bjergestam och Krister Andersson.

Per  Bjergestam har över 20 års erfarenhet av Change Management – att hjälpa organisationer och ledningsgrupper att leda och genomföra förändringar.

Med erfarenhet från både privat och offentlig sektor, samt såväl stora som små och medelstora organisationer, kan Per bidra med nödvändiga och relevanta perspektiv och verktyg för ett framgångsrikt förändringsarbete. Per är en ofta anlitad och mycket uppskattad föreläsare, utbildare och mentor i förändringsprocesser. Han utmanar när det behövs och är van att jobba i utmanande miljöer och situationer.
 

Krister Andersson har över 20 års erfarenhet inom operational excellence med specialisering inom lean/TPM.

Krister har genom åren arbetat som konsult med både stora internationella företag och  mindre företag i branscher såsom; mat & dryck, fordon, processindustri, förpackningar, läkemedel, sjukvård med flera. Han har erfarenhet från att designa infrastruktur och  organisation samt träna och utbilda både ledning och personal för att skapa hållbara ständiga förbättringar med fantastiska resultat.